Noniin, sainpas osallistuttua siihen arvontaan. Melkein tiukoille aikataulun veti, mutta huomen aamuna on kirje lähdössä postiin ja sitä kautta sen saajalle. Toivottavasti tein kaiken oikein, aikaa kun ei järin paljoa ole ollut valmistella työtäni.

Koulussa menee ihan mukavasti, on kiva opiskella. Vaikka joinain päivinä se tuntuu lähinnä puun syönniltä, mutta ei passaa valittaa. Me ollaan muutaman luokkakaverin kanssa tehty sellaista psykologian tehtävää, ja voi kun meillä oli hauskaa tehdä sitä! Naurettiin katketaksemme. Olisipa muutama muukin aine yhtä mielenkiintoinen ja hauska. Rästihommat ovat saaneet kyytiä, kaikki on jo melkein valmista. Eli kouluhommat ovat händyssä.

Vihdoin päästiin vanhojen tanssi -kurssilla jopa tanssahtelemaan! Voi se oli hauskaa. Mun parini, se meidän opettaja, on oikeasti hyvä tanssija. Se vie hyvin ja auttaa minuakin tanssimaan hyvin. Pelottaa vaan se, että astun sen varpaille. Siinä sitä olisi naurua kun polkisin oikeissa tansseissa sen varpaat tohjoksi. Ja noloa se tietysti olisi. :D No mutta ainakin vielä on turha miettiä sellaista, helmikuuhun on aikaa vielä paljon ja opittavaa riittää. Alku oli kuitenkin aivan huippu! Ja minä pöhlö kun vielä vähän aikaa sitten en meinannut lähteä koko kurssille syystä että a) en osaa tanssia, b) pelkään mokaavani, c) en tiennyt sen olevan näin huippua. Nyt en kuitenkaan kurssilta lähtisi pois raahaamallakaan. Ja mitä väliä jos vähän mokaa tansseissa, se on se kerran elämässä kokemus! Siitä pitää ottaa kaikki ilo irti vaikka kuinka menisi askeleissa sekaisin.

Nyt on kuitenkin aika mennä taas nukkumaan että huomenna olisi pirteämpi kuin mitä tänään olin. Hyvää yötä! :)