Hellurei.

Synttärit meni hienosti, keskiviikkona (oikeana syndepäivänä) meillä tosiaan oli kaksi kaveria, jotka tulivatkin aika aamusella. En kerennyt edes hiuksia harjaamaan. c(: Ensimmäisenä saapui tämä "yllätyslahjatyyppi", ja yllätys olikin paljon kivempi mitä ajattelin. Sain Twilight Epäilys -pelin ja gorilla naamarin, joka päässä kaverin oli tarkoitus säikäyttää mut tullesaan. Heehee, ei onnistunut! Ehdin portaille vastaan ja naamaria päähän vetävä kaveri ei ollut kovinkaan pelottavan oloinen. Toinen kaveri sitten tuli aika pian ja hän antaa lahjansa kunhan se valmistuu, hän tekee mulle piirroksen. Hyvä piirtäjä kun sattuu olemaan.

Meillä oli hauskaa, oli ehkä sanoin kuvaamattoman ihanaa nähdä ystäviä, toista kun en ole nähnyt miljuuniin päiviin... Oli ehkä pitkästä aikaa kokonaan mukava ja suruton päivä. Niin tärkeitä ne ystävät on. Noh, me pelailtii sitä saamaani peliä ja vaan öllitiin ja pidettiin hauskaa ja syötiin ja kaikkee perus juttua. Sain nauraakin kovasti. :) Oli mukava päivä ja ilta ja yö ja aamu, toinen kaveri jäi yökylään. Nukahdin kylläkin kesken leffan katselun, mut olin oikeesti hirmu väsy. :p Edellisenä yönä nukuin ehkä viis-kuus tuntia nii ei jaksanut pitää silmiä auki. Yritin kuunnella leffaa, mutta väsy painoi päälle ja nukahdin.

Ja eilinen eli torstai oli kans kiva. Naapuriystäväkaveritoveri tuli toisen kaverin kaa käymään. Ja arvaatka mitä tehtiin? No pelattii Twilight-peliä. :p Ihmettelin vaa miks toinen heistä tuli, kun luulin kaverin tulon syynä olevan välien selvittely. Ehkä se sit ei uskaltanu tulla itekseen. Ymmärrän sen. Mutta en mä ala välejä selvitellä jonkun muun siinä ollessa, kun se on meidän kahden välinen asia, ei siitä passais huudella jokaiselle muulle kaverille. Nooo anyway, oli ihan kiva nähdä pitkästä aikaa.

Tänään käytiin äidin kanssa Äänekoskella ja Suolahdessa ostoksilla, mummo meni siksi aikaa sukulaisen luo kylään. Tarkoitus oli mennä äitin kaa uimaanki, mut aika loppu kesken. Me naiset ollaan hyviä olemaan yliaikaa ostoksilla. ;) Tuosta taisikin siis tulla selville, että otoksia tehtiin! Äiti osti kahdet uudet lasit ja joitain vaatteita ja joululahjoja ja askartelujuttuja. Mie ostin kengät, farkut, t-paidan, pitkähihaisen, joululahjoja hirrrrrvittävän paljon ja samalla moneja jouluaskartelutuskartelutarvikkeita. Alkaa olla kohta lahjat kasassa suurimmaksi osaksi. Hienoa, olen ylpeä itsestäni! En tänä vuonna jätäkään mitään viime tippaan, niin varmasti saan annettua hyvät ja todellisella sielulla ostetut lahjat.

Tajusin tänään että huomenna olisi zumbamaraton kirkolla... Mites mä sinne pääsisin...? Pitää huomenna pyytää vanhempia viemään, kunhan tulevat mökiltä kotiin. Ja olis vieläpä ilmainen, niin hallelujaa, tahdon sinne. Toivotaan et saan kyydin järjestymään. Ensi vuonna sitten autokortin hankkimiseen niin pääsee itse kulettamaan itteesä. Nyt sitä sitte ollaan 17-vuotias. :) Vanhus. Ja lempiserkku täytti tänä päivänä 18. Ja sai samalla autokortin. Hui! Miten meistä pikkulapsista on jo tullut melkein aikuisia?? Niin ne vuodet vierii...

Jepjep. Mutta kohta leuat repiää kun haukotuttaa. Hyvät unet! :)

Niin muuten, vielä sellainen yksi asia! Kun kerroin siitä kaverin naamari säikytys -jutusta... Niin kun se samainen ystävä tuli myöhemmin vielä käymään niin sain hänet omaan lankaansa! Pelottelin häntä omalla ideallaan! Odotin ovella kun tajusin hänen tulevan ja naamaripäisenä huusin hänen avatessaan oven. Kyllä säikähti, ja voi kun oli hauskaa näyttää kuka se säikyttää ja ketä. :D